Saint-Gobain Solar Gard

Saint-Gobain Solar Gard

Saint-Gobain Solar Gard is een onderdeel van Saint-Gobain. Saint-Gobain bekend van meerdere innovatieve materialen zoals vlakglas, issolatie en bouw en costructie materialen.

Solar Gard is gespecialiseerd in raamfolie voor gebouwen en auto’s en leverd producten in meer dan 90 landen. De hoofdvestiging van het bedrijf bevind zich in San Diego USA. Het is bewezen dat de raamfolie voor zonwering in gebouwen koolstofnegatief is en de uitstoot van broeikasgassen vermindert.

Bekijk hier de introductie video van Saint-Gobain Solar Gard raamfolie:

 

Luna Glass Tinting BV is erkend professioneel verdeler en installateur van Solar Gard® glasfolie

Solar Gard  marktleider van zonwerende, warmtewerende, veiligheids- en inbraakvertragende raamfolie voor de utiliteitsbranche, ziet erop toe dat haar installateurs klanten correct en zonder risico’s informeren en adviseren. Hiervoor heeft Solar Gard een online trainingsprogramma ontwikkeld. Solar Gard blijft nieuwe onderdelen aan de training toevoegen waardoor de installateurs op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van glasfolie, glas, airconditioning etc.

Luna Glass Tinting is officieel installateur van raamfolie van Solar Gard en heeft daarom in de persoon van Paul Machielsen ook de training gevolgd. Hij heeft inmiddels de uitgebreide cursus voltooid en zal zich ook in de toekomst blijven ontwikkelen door de trainingen van Solar Gard te blijven volgen. Luna Glass Tinting mag het logo van de Solar Gard Academy voeren en zich uitroepen tot het Premium Partnership!

Solar Gard Academy                      Gebouw raamfolie Premium Partner