• Solar Gard Metal Shield roltrap

  Solar Gard Metal Shield roltrap

 • Solar Gard Graffitigard Metro

  Solar Gard Graffitigard Metro

Anti vandalisme folie Graffitigard van Saint-Gobain Solar Gard beschermt het bestaande glas

Schade aan ruiten in treinen, bussen, trams of metro’s kan ernstige vormen aannemen. Krassen en bijtende zuren kunnen blijvende gevolgen hebben voor glas en andere kwetsbare materialen. Het vervangen of herstellen brengt vaak hoge kosten met zich mee. Een groot probleem voor de openbaar vervoer branche. De oplossing anti vandalisme folie van Saint-Gobain Solar Gard

Graffiti gard voor metro ruiten

Anti vandalisme folie voor trein, tram en metro glas

 

Kosten besparende producten van Saint-Gobain Solar Gard

Vandalisme en gebruikers schade in openbaar vervoer en publieke sector kost organisaties jaarlijks miljoenen euro’s. Bekijk hier hoe uw organisatie kan besparen door producten van Solar Gard Saint-Gobain aan te laten brengen door Luna Glass Tinting. Bescherm glas met hashtagGraffitiGard bescherm metalen panelen met hashtagMetalshield en spiegels met hashtagMirrorshield meer informatie vind u op

Saint-Gobain Solar Gard Graffitigard®  anti-graffiti folie

Solar Gard Graffitigard is de oplossing voor een probleem dat veel schade veroorzaakt aan glas van gebouwen, winkelpanden, metro’s, trams, bussen en treinen. Solar Gard, een onderdeel van glasleverancier Saint-Gobain heeft daar een passende oplossing voor.

Saint-Gobain Solar Gard Graffitigard® anti vandalisme folie is een prima oplossing om kosten te besparen.
Tevens houd de folie 99% van het schadelijke UV licht tegen en zal hij bescherming bieden aan passagiers bij een aanrijding. Graffitigard® is uniek in zijn soort omdat bij het verwijderen van de folie er geen lijmresten achterblijven, en dus ook gemakkelijk vervangen kan worden.
Bij veel folie merken blijven er wel lijmresten achter. Je komt dan achteraf voor hoge verwijderingskosten te staan.

Verminderd krassen en glass etching

De graffitigard® anti vandalisme folie verminderd krassen en het zogenoemde glass etching. Vooral het laatste is een steeds vaker voorkomend probleem bij vervoersbedrijven. Men tekent met een etch stift op het glas waarna de vloeistof in het glas etched. Je kan dit voorkomen door de antivandalisme folie Graffitigard® preventief aan te brengen. Wanneer de etch vloeistof op de folie komt loopt dit er gewoon vanaf en tast het de ruit en de folie niet aan.

Maar de folie kan meer! Wanneer de ruiten bekrast of ge-etched zijn zonder dat er vooraf folie op aangebracht is kun je deze beschadigingen aanzienlijk verminderen door er Graffitigard® op aan te brengen. De lijm vult als het ware de krassen en zo verminderd het de beschadigingen.

Zie onderstaand voorbeeld:

voorbeeld krassen

Bij de bovenste foto is er Graffitigard® glasfolie over de beschadiging (onderste foto) geplakt.

Bekijk ook deze video:

Solar Gard Metal Shield en Mirror Shield

Saint-Gobain Solar Gard heeft 2 nieuwe top producten aan haar gamma toegevoegd Metalshield en Mirrorshield. De Metal Shield is een folie met een gebruched metaal uiterlijk. Perfect voor renovatie van bekraste of door gebruikersschade beschadigde liftdeuren en aluminium panelen op panelen in openbaar vervoer, station en openbaren ruimtes.

ook de Mirror Shield is een folie dien gebruikt kan worden voor renovatie. Bekraste spiegels, spiegelglas of spiegel panelen kunnen voorzien worden van Mirror shield folie. Het kan direct over de kras worden aangebracht.

Maakt het glas ook veiliger!

Bekijk hier het filmpje van NU.nl waar een steen door een ruit van een trein is gegooid.

Klik hier voor het volledige artikel http://www.nu.nl/binnenland/4488807/passagier-raakt-gewond-steen-ruit-trein.html?kl=771&ku=4215340&utm_source=SIM&utm_medium=email&utm_campaign=nu%2Enl_berichten_doorsturen_popup_2014&utm_content=&utm_term=a_261807

Bij auto’s worden veiligheidsfolies zelfs toegepast voor inbraakvertraging.

Voor meer informatie: http://auto-raamfolie.nl/veiligheid/

Vragen?

T:(0499) 37 60 60
of chat hieronder live met een van onze specialisten
Ma - Vr: 08:30 - 17:00

[klantenvertellenSideShowMedia xmld="luna_glass_tinting" type="widget"]

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op

Waarom gebouw raamfolie bij Luna Glass Tinting:
 • Warmte werend tot maar liefst 86%
 • 20 jaar kennis en ervaring
 • Glas inspectie door adviseur op locatie
 • Gratis energie bespaar advies (ROI)
 • VCA gecertificeerde (eigen) monteurs
 • Montage zonder overlast
 • Schriftelijke Saint-Gobain Solar Gard fabrieksgarantie
 • Officieel Saint-Gobain Solar Gard dealer